Portfolio categorieën: Nieuwe Teakdekken/Flexiteek

Flexiteek Terras

Na jarenlang van loslatende teakdelen, besloot de bewoonster om naar een duurzame oplossing te zoeken. Ze kwam hierbij uit bij Flexiteek. Er is gekozen voor de kleur weathered-black om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren. Zo blijkt dat Flexiteek zich ook goed leent voor andere doeleinden dan alleen voor scheepsdekken.

Compromis 888

Deze Compromis 888 was voorzien van standaard anti-slip platen. Deze waren toe aan vervanging en hierop besloot de eigenaar om te kijken wat de mogelijkheden waren met Flexiteek. In goed overleg hebben we een klassieke lay-out uitgekozen, waar de eigenaar zeer tevreden mee was.

Wauquiez Pilot Saloon 40

Deze zeewaardige zeilboot heeft grote internationale zeilreizen gemaakt wat in de loop van de jaren er voor heeft gezorgd dat het onderhoudsgevoelige teakdek aan vervanging toe was. Hierop besloot de eigenaar voor een duurzamer onderhoudsvriendelijk alternatief te kiezen, namelijk Flexiteek in de kleur bleached-black.

Revis 710 sloep Flexiteek carbon grey

Zoals bekend is Flexiteek in veel verschillende kleuren leverbaar, waaronder deze fraaie carbon grey uitvoering.

Nieuw Flexiteek dek Hallberg-Rassy 36

Ook deze Hallberg-rassy 36 was toe aan een dek-refit de opdrachtgever wilde graag een duurzaam alternatief voor Teak met behoud van de klassieke uitstraling, dat alternatief was gevonden in Flexiteek en wel in de kleur vintage-black.

Nieuw dek Waarschip

Na 20 jaar was het Teakdek van dit Waarschip toe aan een refit. Ook deze eigenaar heeft gekozen voor een duurzaam Flexiteek dek met behoud van de orginele layout.

Transformatie kuip Hurley 800

Na jarenlang de zeeën getrotseerd te hebben, waren de originele hechthouten kuipdelen toe aan vervanging. Hierop besloot de eigenaar te kiezen voor een duurzame transformatie naar een Flexiteek beklede kuip.

Canadian 36 waterdicht Flexiteek dek

Deze ruim veertig jaar oude familieboot was toe aan een nieuw dek. Na jarenlang last gehad te hebben van lekkages, is nu met een nieuw 100% waterdicht Flexiteek dek dit probleem verholpen.

Flexiteek dek Dehler 35

Deze Dehler 35 was voorzien van anti-slip platen, welke na verloop van tijd ging barsten en niet meer schoon te krijgen waren. Hierdoor besloten de eigenaren om voor een Flexiteek dek te kiezen, waarbij ook de polyester dek-uitsparingen vakkundig door een polyester reparateur zijn verwijderd. Hierdoor is het nu een geheel dek geworden in de recente kleur Faded.

Vervangen kuipzittingen

Tijdens de refit besloot de eigenaar om voor nieuwe Flexiteek kuipzittingen te kiezen. Ook werd besloten een Flexiteek stootrand te plaatsen.